Den rette bil til landmandsuddannelsen

Den rette bil til landmandsuddannelsen

Det er ganske krævende at blive landmand i dag. Du skal være faglært landmand for at kunne købe en gård, og når det er på plads, venter der et hårdt og krævende arbejdsliv med både økonomiske og faglige udfordringer.

For at blive bedst muligt rustet til fremtiden, er det vigtigt, at du vælger en uddannelse til landmand, som er velestimeret og respekteret, så du har de bedste muligheder, når du engang er færdiguddannet.

Bil til flere formål

Som landbrugselev er det en fordel, at du har en bil, der kan bruges aktivt i din uddannelse. Det kan for eksempel være en vare- eller arbejdsbil, som du får indrettet hos bildesignerfirmaet Work System, som har specialiseret sig i at konstruere arbejdsbiler til mange forskellige formål.

En sådan bil kan du bruge som en slags rullende værksted, når du skal ud på de forskellige lokationer i det uddannelsesforløb, og du kan have god gavn af den i praktikforløb, hvor du ikke alene har en bil, men i virkeligheden også en slags rullende kontor, hvor du kan løse mange af hverdagens opgaver.

I dit senere forløb vil en arbejdsbil indrettet af Work System kunne tjene dig i hverdagen: Som transportmiddel og arbejdsbil i et job som landmand, hvor du ofte vil have brug for at komme rundt på bedriften og samtidig kunne løse en masse praktiske opgaver.

At være landmand i dag er langt mere avanceret, end det var i tidligere tider, og det er derfor vigtigt, at man giver sig selv de bedste rammer under uddannelsen – bl.a. med en god og effektiv arbejdsbil.

Comments are closed.
nisarg