Adgangskrav til uddannelsen som landmand

Adgangskrav til uddannelsen som landmand

Det er ikke nogen hemmelighed, at der hvert år er en hel masse unge mennesker, der bliver meget skuffede over, at de ikke bliver optaget på den uddannelse, som de gerne vil ind på. Der er dog rigtig gode chancer for, at man slet ikke behøver at komme i den situation, når man gerne vil tage en uddannelse som landbrug, for de adgangskrav, der er til uddannelsen, er slet ikke så strikse, som de er til mange andre uddannelser.

Det betyder ikke, at det er en uddannelse, der er nemmere eller langt mindre besværlig end alle mulige andre uddannelser, for det er virkelig også en uddannelse, hvor der stilles krav til den enkelte, og som man ikke bare kan skøjte sig igennem. Det gode ved en uddannelse som landmand er, at det ikke kræver mere end en helt almindelig folkeskoleuddannelse at blive optaget. Det vil sige, at det kun kræver, at man har gået igennem 9. eller 10. klasse. Vi ved godt, at ikke alle har gjort det, men hvis man ikke har, så kan man sikkert og nemt gennemføre en uddannelse på VUC, og så er man klar.

Hvis man gerne vil tage en uddannelse som landmand, skal man derfor ikke begrænse sig selv. Selv hvis man ikke har gennemført folkeskolen, så kan man altså tage på VUC og få det gjort. Det behøver på ingen måder tage ret lang tid, før man er klar til at starte på uddannelsen som landmand uanset ens baggrund.

Comments are closed.
nisarg