Bliv din egen type landmand

Bliv din egen type landmand

Den dag i dag er der rigtig mange landmand, der dyrker landbrug på deres helt egen måde. Det er selvfølgelig noget, der kræver mod, og det er meget dejligt at se, at der i dag er flere og flere, der får modet til at gå helt nye veje. Det er selvfølgelig også noget af det, der er med til at udvikle hele landbruget i Danmark, og som samtidig er med til at gøre, at vi går mod helt nye tider som samfund og som land. Det er i hvert fald ikke noget, der overhovedet er svært at få øje på, hvis man kigger godt efter, og hvis man gerne vil ride med på denne bølge af udvikling, så er der i hvert fald rigtig gode muligheder – også for det helt almindelige menneske.

At være i landbruget og at være landmand er i hvert fald ikke, som det har været, og det bliver nok heller aldrig, som det var engang, og heldigvis for det.

Der er nemlig kommet andre boller på suppen, og der er sket meget mere med hele landbruget de sidste 10 år, end der er i de foregående 50 år. Det er en meget dejlig nyhed, og det er med sikkerhed hele den danske ungdom, der har en stor del af denne ære. Det ses nemlig også, at danskerne er yngre og yngre den dag i dag, når de vælger at blive landmænd, og det er også altid dejligt for landbruget, at der kommet et frisk pust. Med nye øjne på tingene bidrager det i høj grad til udviklingen, og det er jo det, vi har brug for her i Danmark. Vi vil også meget gerne have endnu flere, der beskæftiger sig med landbrug, og det er noget af det, der er på vej.

Comments are closed.
nisarg