Landmandsuddannelsen gør dig til en god handyman

Landmandsuddannelsen gør dig til en god handyman

Interesserer du dig for landbrug, og overvejer du at blive landmand? Så er du havnet det rette sted, for netop landbrug er det eneste, vi beskæftiger os med her på siden. Vi anbefaler dig derfor straks at fordybe dig i de mange spændende artikler om emnet. Tilsammen skulle de gerne gøre det lettere for dig at komme i gang med uddannelsen som landmand, og ultimativt at komme i gang med en karriere i erhvervet. I denne artikel ser vi nærmere på en klar fordel ved at studere på landmandsuddannelsen. For meget tyder nemlig på, at netop denne uddannelse bidrager med brede handyman-kompetencer. Det er en klar fordel hvis man overvejer at renovere sin bolig og i særdeleshed sit badeværelse. Lad os se nærmere på det her.

Benyt dine handyman-kompetencer og renovér dit badeværelse i dag

De fleste landmænd er praktisk orienterede og gode til at benytte deres hænder. Det er ikke så overraskende endda, for hverdagen som landmand byder på masser af praktiske opgaver og udfordringer, som alle kræver handyman-kompetencer. Er du selv udlært landmand, eller overvejer du at læse uddannelsen? Så er du sikkert en udpræget handyman, og det kan komme dig til gode, når du skal renovere dit badeværelse.

At renovere badeværelse behøver ikke at være dyrt. I særdeleshed ikke hvis man køber sine VVS- og badeværelsesvarer fra webshoppen rorfokus.dk, hvor udvalget er stort og priserne i bund. Hos rorfokus.dk kan du blandt andet købe spritnye badeværelsesspejle, brusekabiner og armaturer. For en udpræget gør det selv-mand som dig må det store udvalg af varer hos rorfokus.dk unægtelig fremstå indbydende, så skynd dig at få købt alle de varer, du står og mangler til dit renoveringsprojekt.

Sådan kommer du i gang med landmandsuddannelsen

Allerede undervejs på landmandsuddannelsen opnår man kompetencer, der klæder en bedre på til livet som landmand, og som samtidig bidrager til, at man bliver en bedre handyman. Men hvordan kommer man egentlig i gang med uddannelsen? Jo, for at studere den såkaldte landbrugsuddannelse kræves der faktisk kun en afsluttet afgangseksamen fra folkeskolen med karakteren 2,0 i dansk og matematik. Adgangskravene er således ganske lave, og det giver mulighed for at de mere praktisk anlagte elever får mulighed for at komme ud og benytte deres hænder i praksis.

Landbrugsuddannelsen udbydes over hele landet, men det er dog primært i Jylland, du kan tage den, eftersom kun tre uddannelsessteder på Sjælland tilbyder den. Uddannelsen tager mellem 2 år og 4 måneder og op til 5 år og 11 måneder, og undervejs skal du i praktik på en gård eller lignende. Her er det vigtigt, at du i god tid får påbegyndt din praktiksøgning, for der tilbydes nemlig ikke skolepraktik. Det er særligt i forbindelse med din praktik, at du for alvor får prøvet dig selv af, og hvor du opnår handyman-kompetencer. Det kan du som nævnt udnytte, når du skal købe badeværelsesartikler fra rorfokus.dk med henblik på at renovere badeværelse. God fornøjelse med det hele.

Comments are closed.
nisarg