Hold dig i god form mens du studerer til landmand

Hold dig i god form mens du studerer til landmand

Er du i gang med at studere til landmand? Så er der alt mulig god grund til at træne og holde formen ved lige, mens du passer dine studier. For selv om landbruget i dag langt fra er et lige så fysisk krævende erhverv som tidligere, så kommer det nu alligevel til at kræve en vis form for fysik af dig, når du en dag skal til at praktisere din viden på din egen gård. Lad os se nærmere på hvordan du bedst holder formen ved lige, mens du studerer.

Investér i effektive træningsredskaber

Læser du til landmand på en dansk landbrugsskole, så er det ikke nødvendigvis sikkert, at der er et fitnesscenter lige i nærheden af din bopæl. Det gør dog heller ikke så meget. Du kan nemlig i stedet investere i noget effektivt træningsudstyr. Du anbefales i denne forbindelse en god Kettlebell eller to, samt et par håndvægte. Skal det være ekstra fancy, så overvej et løbebånd. Dette kan dog springes over, hvis du i stedet løber dine træningsture i den frie danske natur.

Systematisér din træning

At studere er på alle måder en fuldtidsbeskæftigelse. Derfor kan det givetvis blive svært for dig at få tid til din træning. For langt de fleste mennesker er det dog blot et spørgsmål om prioriteringer, samt ikke mindst at få systematiseret og skemalagt træningen. Når alt kommer til alt har de fleste rigeligt med tid til 20-30 minutters træning hver dag. Få derfor din træning lagt ind i din kalender. Så er det også sværere mentalt at droppe den.

Alle bør træne

Siden du kom forbi vores side, samt denne artikel, er du garanteret interesseret i landbrug, og du læser sikkert også til landmand. Lad dog være sagt med det samme, at det langt fra kun er landmænd og landmandsstuderende der har godt af at træne.

Comments are closed.
nisarg